14 dkg vaj
14 dkg liszt
7 dkg cukor
7 dkg őrölt dió
A hozzávalókat összegyúrjuk, fél cm-re nyújtjuk, kis karikákat vágunk, majd sütjük. Lekvárral összeragasztjuk
A lisztet meleg helyre tesszük. Az élesztőt egy kanál cukorral, kevés liszttel és négy kanál langyos tejjel elkeverjük kovásznak. A tál közepébe, amelyben a fánk készül, tegyük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel meg a vaníliás cukorral.A langyos vajat a cukorral ugyancsak kikeverjük,majd a túrót a cukros vajjal és a felvert tejszínnel óvatosan összed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA töltelékhez a tojás sárgákat a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a liszttel elkevert diót, majd könnyedén beleforgatjuk a tojásfehérjék kemény habját. A tészta hozzávalóit...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat összegyúrom, majd egy kis időre hűtőbe pihentetem. A hűtőből kivéve kiszaggatom, majd tojással megkenjük és mehet a sütőbe 15-20 percre.
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű