3 dl görög joghurt
2 db zselatin
20 dkg porcukor
20 dkg mascarpone
25 dkg piros gyümölcs
14 db babapiskóta
Joghurtot tálba tesszük, bele a gyümölcs 3/4 része, zselatint előírás szerint előkészítjük, beletesszük a krémbe .
Mascarponét porcukorral kikeverjük, krémbe adjuk.
Fóliával bélelt őzgerincformába öntjük. Hűtőbe tesszük 2 órára mikor megszilárdul, kiborítjuk.
Tetejére gyümölcs, tejszínhab.
1, A megtisztított és összevagdalt almát meglocsoljuk citromlével 2, A tojás fehérjét kemény habbá verjük, hozzákeverjük a vaníliás cukrot, 3 evőkanál mézet, majd a tojássárgáját,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés A kapcsos sütőforma (kb. 26 cm átmérőjű) alját sütőpapírral kibéleljük. A mézes kekszet nejlon tasakba tesszük, végét jól lezárjuk, majd a kekszet egy nyújtófa segí...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA joghurtot elkeverjük a cukorral és a zselatinnal, majd kicsit meglangyosítjuk, éppen csak hogy elolvadjon benne minden. Levesszük a tűzről, kicsit hűlni hagyjuk, majd hozzákeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű