1 kg darált keksz, 18 e.k. forró tej, 50 dkg margarin, 60 dkg porcukor, 2 cs. vanília. Ezeket jól összegyúrjuk és kettéosztjuk. Az egyik felébe belegyúrjuk a 20 dkg kókuszt, 6 dkg kakaót, 1 dl rumot. A másik felébe 2 mandula aromát gyúrunk. Tálcára vagy tepsire nyomkodjuk celofán alá alulra a barnát rá a zöldet.
Máz: 10 dkg tortabevonó, 5 e.k. olaj, gőz felett felolvasztjuk, és a masszára kenjük. 1/2 órára hűtőbe tesszük.
Előmelegítjük a sütőt 180°-ra. A zabpelyhet és a kókuszreszeléket kimérjük, majd a bő háromnegyedét mákdarálón ledaráljuk. A tojást villával kikeverjük a cukorral, vaníliaaromáv...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA tejet a csipet sóval és a vajjal elkezdjük forralni. Amikor már forró, hozzáadjuk a cukrot és a rizst. Felforraljuk, majd takarékra vesszük és figyelve, gondosan időközönként meg...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA tésztához A vajat kicsit felmelegítjük, megolvasztjuk benne a csokoládét, hagyjuk hűlni. A tojások sárgáját a porcukorral kikeverjük, majd lassan, folyamatosan keverve hozzáadj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű