5tojás sárgáját, 26 dkg cukorral, kikeverjük, 1 dl meleg víz, 1 dl étolajt, keverünk bele, majd 26 dkg liszt, 1 cs. sütőport adunk hozzá. Majd a tojások felvert habját. Kettéosztjuk, megmérjük, az egyik felébe 1 kanál kakaót teszünk. (A fehér rész a mérésnél 1-2 dkg több legyen.) Külön őzgerinc sütőben sütjük.
Töltelék: 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, kikeverjük, 2 cs. puncs pudingot felfőzünk, ha kihűlt a krémhez keverjük. A tésztát felszeleteljük, majd megtöltjük, 1 sárga, 1 barna tészta közötte krém. Tetejére csoki máz.
Máz: 20 dkg porcukor, 2 tojás fehérje, gőz felett felverni, és 10 dkg csokit olvasztunk bele, összekeverjük, és a tésztára kenjük.
Ferdén szeleteljük.
A rizst feltesszük főni a vízben. Amikor beszívta az összes vizet, akkor hozzáadjuk a vajat, és felöntjük a tejjel. Teszünk bele kevés cukrot, és vaníliás cukrot. Időnként megkever...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA piskóta hozzávalóit összedolgozzuk, majd előmelegített sütőben megsütjük. A tésztalapok hozzávalói kevés tejjel összegyúrjuk, majd 2 lapban kisütjük tepsi hátulján. A krémh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű