2*16 dkg porcukor
16 dkg margarin
3 db tojás
6 dkg liszt
sütőpor
lekvár
rum
A hozzávalókat kikeverjük ketté választjuk az egyik részébe kakaót teszünk és megsütjük őket. Ha kihűltek kettévágjuk őket hosszában , rumos lekvárral megkenjük. Sárgára barnát, barnára sárgát teszünk, lenyomjuk. 15 perc után 8 egyenlő részre vágjuk, csíkokra a tésztát.
Lekvárral összeragasztjuk, majd csokimázzal bevonjuk.
Első dolgunk a krémsajt beszerzése. Legpraktikusabb vásárcsarnoki tejesektől megvásárolni (árban, minőségben is a legjobban járunk). Szükségünk van ezen kívül négy nagy tojásra, eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük ki a három összetevőt, majd folyamatos kevergetés mellett addig főzzük, míg be nem sűrűsödik. Ízlés szerint – például friss gyümölcsökkel – tálaljuk.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzeket az anyagokat összekeverjük, és kerek formába öntjük. A sütőt 180 fokra melegítjük.Kb fél óra kell a sütéshez, és közben ne nyissuk ki a sütő ajtaját.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vízgőz felett olvasszuk meg az étcsokoládét. 2. A lisztet, a kakaóport és a sütőport egy keverőedénybe szitáljuk, majd belekeverjük a cukrot és a vaníliás cukrot. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz