9 e.k. liszt
1 tojás
3 púpozott e.k. tejföl
8 e.k. olvasztott zsír
6 e.k. liszt
A hozzávalókat összegyúrjuk. 8 e.k. olvasztott zsírt elkeverni, 6 e.k. liszttel.
Ezt kenjük a kinyújtott tésztára, feltekerjük és 4 részre osztjuk.
Töltelék ízlés szerint.
Tészta: A tojássárgáját, porcukrot, és a vizet habosra keverjük, majd hozzáadjuk a darált diót, a lisztben elkevert sütőport, és a tojás keményre vert habját Krém: A porcukrot,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat vízgőz fölött felolvasztjuk, hagyjuk hűlni, majd a liszttel, a sütőporral, a joghurttal összedolgozzuk. Csipetnyi sót és a vaníliás cukrot belekeverjük, jól összedolgozzuk....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejet meglangyosítottam, majd a cukrot és az élesztőt belekevertem. Félretettem. Míg az élesztő beindult elmorzsoltam a vajat a liszttel, belekevertem a sót, a juhtúrót. Közepébe...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: Könnyű