25 dkg margarin, 3 dkg zsír, 42 dkg liszt, 24 dkg cukor, 4 tojás sárgája, kevés kakaó, 14 dkg dió, összedolgozzuk és karikákat szaggatunk. Sütjük.
Töltelék: 4 tojás fehérjét, 24 dkg cukorral gőz felett felverjük, 2 kanál baracklekvárt teszünk bele és töltjük a karikákat.
Máz: 5 e.k cukor, 1 e.k kakaó, 2 k. víz, ezt felfőzzük, és ha kihűlt 10 dkg vajat keverünk bele. Korongokra kenjük.
A tojást jól kikeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, majd hozzáöntjük a tejet, az olajat, és hozzáforgatjuk a sütőporral vegyített lisztet. Csomómentesre dolgozzuk a tésztát. S...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElsőnek a kókuszos részt készítjük el. A tejet felforraljuk a cukorral. Kevés tejet elvéve, a lisztet csomómentesre keverjük, majd hozzáöntjük a forró tejhez. Tűzről levéve belekev...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat 10 dkg cukorral és 10 dkg vajjal addig főzzük, amíg olyan sűrű lesz, hogy a lábas aljáról kezd elválni. Langyosra hűtjük, vaníliával, citromhéjjal ízesítjük. Ezal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: Keverjük össze a mandulalisztet, kókuszzsírt, tojást, xilitet, sót, sütőport. A tészta akkor jó, ha könnyen lecsúszik a kanálról (szükség esetén adható hozzá kókusztej...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű