liszt
keverni
Mindenképpen porcukrot használj, mert a kristálycukor meg fog látszani sütés után is a tésztában.
az epret ha kiengedett passzírozzuk a fehérjéből a cukorral kemény habot verünk és összekeverjük óvatosan a felvert habbal tálakba töltjük és egy órára hűtőszekrénybe tesszük
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megpucolt és felszeletel főzőbanánokat a kókuszolajjal és vajjal együtt egy késes aprító vagy botturmix segítségével pürésítjük. Hozzáadjuk a többi alapanyagot is, és csomómen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához valókat összedolgozzuk. (Aki rum helyett rumaromát használ, a folyadék mennyiségét egészítse ki 3 dl-re, mert különben nem áll össze.) A tésztát kókuszreszeléken vagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a margarinnal elmorzsoljuk,mindent bele rakunk sorba,és összegyúrjuk.2 részre osztjuk,lisztes deszkán kinyújtjuk,sütőpapíros tepsibe rakjuk,az első lapot grízzel megszór...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű