liszt
keverni
Mindenképpen porcukrot használj, mert a kristálycukor meg fog látszani sütés után is a tésztában.
Kibélelünk egy 30x20x6 cm-es tepsit szilikonos sütőpapírral. A búzadarát a tejföllel jól összekavarjuk, s hagyjuk fél órát pihenni. A sütőt előmelegítjük, bekapcsoljuk 170 fokra...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: KönnyűElkészítés A tojássárgákat, a búzadarát, a cukrot az 1 l tejben felfőzzük, kihűtjük, majd összedolgozzuk a margarinnal.Még a sütőt sem kell bekapcsolni hozzáA tejszínt verjük kemé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojássárgákat kikavarjuk a cukorral, majd fokozatosan hozzáadva az olvasztott margarinnal. A rizslisztet összekeverjük a csipet sóval és a sütőporral. Felverjük a tojásfehérjét,...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. Vízgőz felett egy nagyobb hőálló edényben összeolvasztjuk a vajat, a csokoládét, a kristálycukrot / édesítőt, a barna cukrot, és a vaníliaaromát. 2. Miután felolvadt, levesszü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű