Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Legényfogó


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


liszt

Elkészítés:


keverni

Trükkök, tippek, praktikák:


Mindenképpen porcukrot használj, mert a kristálycukor meg fog látszani sütés után is a tésztában.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar mákosguba torta madártej krémmel
mákosguba torta madártej krémmel

Először elkészítjük a mákos gubát. A mákot ledaráljuk , a kifliket felkarikázzuk, a tejet és a vajat összemelegítjük. A tojássárgákat kikeverjük a cukorral, vaníliás cukorral, és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Zúzmara szelet
Zúzmara szelet

A tojásfehérjét habbá verjük és egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, porcukrot, a lisztet, a sütőport, és végül az olvasztott margarint. Kikent, lisztezett tepsibe sütjük. K...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
KÓKUSZOS CSIGA
KÓKUSZOS CSIGA

TÉSZTÁHOZ: 50 dkg lisztet elmorzsolunk 25 dkg margarinnal,-még jobb,ha fele zsír(porhanyósabb),4 tojássárgával,2 dkg kevés cukros tejben felfuttatott élesztővel.Közepesen kemény...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Szaloncukor - Házi szaloncukor - OK
Szaloncukor - Házi szaloncukor - OK

1. 50 deka cukrot 2 deci vízzel felfőzünk, és addig kevergetjük, amíg átlátszó és hólyagos nem lesz. Ekkor egy drótkarikával a masszából próbát veszünk. Ha a karikából kifújt cukor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk