6 db csirke felső comb, 2-3 nagyobb alma, egy kisebb zellergumó, 4-5 egész csirkemáj, 2 szál újhagyma, 1 maréknyi cukorborsó, 2 db tojás, 1 kis cs. petrezselyem zöld, 1 kisebb cukkini, 1 db citrom leve, 1 ek. vaj.
Az almát, a zellert, lereszeljük, vagy aprító gépen megdaráljuk és egy serpenyőben kissé lepirítjuk. A csirkemájat és az újhagymát kisebb darabokra vágjuk, majd a zelleres almával összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, az aprított petrezselymet, kevés sót és a zöldborsót. Betöltjük a combok bőre alá, és sütőben készre sütjük. Amíg sül, a cukkinit felcsíkozzuk, a maradék almát vékony gerezdekre vágjuk és vajon megpirítjuk. Az újhagyma felkarikázott szárával megszórjuk, és citromlével meglocsoljuk. A kész csirkecombokat ezzel a körettel tálaljuk.
A burgonyát és cukkinit meghámozzuk, lereszeljük. Tálba téve hozzá adjuk a fűszereket, két tojássárgát, valamint annyi kukoricalisztet, hogy gyúrható masszát kapjunk. A kész masszá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMeghámozzuk, kibelezzük (ha kell), és lereszeljük a cukkiniket. Megsózzuk egy kicsit, és állni hagyjuk néhány percig. Kinyomkodjuk belőle a levét és egy keverőtálba tesszük. Lere...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűFél bögre zabpelyhet felöntök annyi tejjel, hogy ellepje.Fél óra alatt szépen megázik.Utána hozzákeverek 1 tojást, pici sót. Serpenyőben nagyon kevés olajat felforrósítok és az egé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűhttps://docplayer.hu/10637962-Tartositasi-eljarasok.html https://kozfoglalkoztatas.kormany.hu/download/0/e3/e0000/%C3%89lelmiszer-tart%C3%B3s%C3%ADt%C3%A1s.pdf
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű