6 db csirke felső comb, 2-3 nagyobb alma, egy kisebb zellergumó, 4-5 egész csirkemáj, 2 szál újhagyma, 1 maréknyi cukorborsó, 2 db tojás, 1 kis cs. petrezselyem zöld, 1 kisebb cukkini, 1 db citrom leve, 1 ek. vaj.
Az almát, a zellert, lereszeljük, vagy aprító gépen megdaráljuk és egy serpenyőben kissé lepirítjuk. A csirkemájat és az újhagymát kisebb darabokra vágjuk, majd a zelleres almával összekeverjük. Hozzáadjuk a tojást, az aprított petrezselymet, kevés sót és a zöldborsót. Betöltjük a combok bőre alá, és sütőben készre sütjük. Amíg sül, a cukkinit felcsíkozzuk, a maradék almát vékony gerezdekre vágjuk és vajon megpirítjuk. Az újhagyma felkarikázott szárával megszórjuk, és citromlével meglocsoljuk. A kész csirkecombokat ezzel a körettel tálaljuk.
https://www.evamagazin.hu/galeria/g25921/1
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekeverni,gombòcokat formálunk belőle és bepanirozzuk. Én ch.csökkentett lisztbe,tojásba és utifűmaghéjba paniroztam. Majd 180fokon 40percig sütőpapirral bélelt tepsiben sütötte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMinden hozzávalót egy nagy tálba teszünk, és alaposan összekeverjük. A kapott masszát kézzel belenyomkodjuk egy közepes nagyságú, magasabb falú, margarinnal kikent tepsibe....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű