270 g karfiol: 1 tortaformányi pizza
1 tojás
1 bögre reszelt kemény sajt
kevés paradicsom szosz a pizzára
feltét amit akarsz, sajt a tetejére
A karfiolt ledarálom és serpenyőben alacsony hőmérsékleten 5-10 percig kevergetem (csak hogy kiszáradjon, nem kell, hogy süljön. Vigyázz, hogy maradjon fehér. Zárd el gyorsan ha már barnulna). Majd félretszem kihulni. Azt is lehet, hogy hamarabb megcsinálod és a hűtőbe teszed pár orára, mégjobb.
Egy tálba összekeverünk 1 tojást, aztán bele 1 bögre reszelt parmezán sajtot, vagy amilyen sajt van. És bele a karfiol. Ezt összekeverem és sütőpapirra rányomkodom laposra. A szélét egy kicsit magasabbra formázd, mint a pizzának. Mehet a sütőbe 20 percre. Kiveszem, megkenem pici paradicsom szosszal, mehet a feltét meg a sajt a tetejére, vissza a sütőbe +15 percre. Nekem kicsit nehéz volt leszedni a papirt az aljárol, lehet várni kellett volna picit :).
A csirkehúst fűszerezem a csirke fűszerkeverékkel, ugyanezt teszem a gombával is. A joghurtot összekeverem a póréhagymával, az apróra vágott új hagymával, és a mustárral, majd ebb...
Elkészítési idő: 1 óra1. Egy két literes edényt tölts meg tisztított vízzel, majd tegyél bele egy nagy szeletekre vágott almát. Olyan almát válassz, amit szeretsz, mert a víznek olyan íze lesz, mint az...
Elkészítési idő: