50 dkg csíkokra vágott pulykamell (pulyka apróhús)
30 dkg gomba
1 tejszín
2-3 fej közepes vöröshagyma
1 tojás sárgája
margarin
só, bors
A megvágott gombát egy kis margarinon megpároljuk, a pulykamellet szintén megpirítunk, majd a feldarabolt hagymát rátesszük, sózzuk, borsozzuk, majd puhára pároljuk egy pohár fehérbor hozzáadásával. Amikor puha, a gombát hozzákeverjük, majd a tejszínt egy tojás sárgájával , petrezselyem zölddel simára keverjük és a tűzről levett húshoz hozzáadjuk. Picit megforralni és rizzsel, galuskával vagy tésztával tálalható.
Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy őzgerincformát és 180 fokra (légkeveréses 165 fok) előmelegítjük a sütőt. A tésztához a mézet, a vajat és a tojásokat jól kihabosítjuk. A s...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa pulykahúst csíkokra vágjuk,megszorjuk a fűszerkeverékkel.majd fóliával letakarjuk és 1 óráig állni hagyjuk -addig a sajtot lereszeljük,császárszalonnával pedig kibéleünk egy...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes1. A vajat a porcukorral és a citrom levével habos krémmé kikeverjük, a végén hozzáadjuk a kekszmorzsát és ezzel a krémmel megtöltjük az ostyalapokat. 2. Fóliával betakarjuk és eg...
Elkészítési idő: 5-15 perc Nehézség: KönnyűA mazsolákat válogassuk át, szedjük ki belőle a szárakat, oda nem való dolgokat, majd öntsünk rá forró vizet és így tegyük félre. Egy nagyobb tálba mérjük bele a kókuszreszeléket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű