50 dkg csíkokra vágott pulykamell (pulyka apróhús)
30 dkg gomba
1 tejszín
2-3 fej közepes vöröshagyma
1 tojás sárgája
margarin
só, bors
A megvágott gombát egy kis margarinon megpároljuk, a pulykamellet szintén megpirítunk, majd a feldarabolt hagymát rátesszük, sózzuk, borsozzuk, majd puhára pároljuk egy pohár fehérbor hozzáadásával. Amikor puha, a gombát hozzákeverjük, majd a tejszínt egy tojás sárgájával , petrezselyem zölddel simára keverjük és a tűzről levett húshoz hozzáadjuk. Picit megforralni és rizzsel, galuskával vagy tésztával tálalható.
http://www.utos.ml/egy-igazi-mennyei-husos-unnepi-lakoma/
Elkészítési idő:Olvaszd fel formázhatóvá a kókuszzsírt 20 dkg finomra őrölt kókuszreszeléket (van ilyen fajta készen is!) keverj össze annyi evőkanál lágy kókuszzsírral, hogy a massza összeálljon...
Elkészítési idő:Az élesztőt 1 dl langyos tejben, 1 tk cukorral és egy csipet liszttel felfuttatjuk. A lisztet egy tálba tesszük, a vajjal elmorzsoljuk, a tejhez hozzáadjuk a cukrot, tojást é...
Elkészítési idő: