A leírásban részletezve
Kisebb tepsihez:
4 db tojás sárgája
15 dkg Ráma
15 dkg cukor
1 db sütőpor
25 dkg liszt
Nagy gáztepsihez:
6 db tojás sárgája
25 dkg Ráma
25 dkg cukor
1 db sütőpor
40 dkg liszt
A tésztát géppel kidolgozni, utána egy órára hűtőbe rakni.
Egy óra múlva egy tepsiben szétnyomkodni, szétosztani, krémlapáttal simítani, rá egy kis üveg baracklekvárt kenni.
4 db tojás fehérjét 6 db tojás fehérje
15 dkg cukorral felverni habnak és belekeverni 25 dkg cukor
15 dkg darált diót, ezt rákenni a tészta tetejére. 25 dkg darált dió
½ óra sütés 180 fokon.
Minden hozzávalót, a mandulán és a sárgabarackon kívül, összekeverünk botmixerrel. Az így keletkezett tésztát egy 20 centiméter átmérőjű tortaformába öntjük. A tészta tetejére ráhe...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA zabkorpát a liszttel a kókuszreszelékkel, a mézes fűszerrel, a sóval és a sütőporral összekeverjük. Az egészet egy mély tálba öntjük,hozzá adjuk a 3 evőkanál olajat,a tojássárgáj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűtojásokat szétválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük. A sárgáját az édesítővel és a fahéjjal felverjük, majd mehet bele a kókuszzsír, a citromhéj, a zabpehely és a sütőpor. Ho...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A piskótához kettéválasztjuk a tojásokat, a fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Hozzáadjuk a sárgáját, majd beleforgatjuk a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet. 2...
Elkészítési idő: 60 PERC + HŰTÉS Nehézség: Közepes