15 dkg Trappista sajt
10 dkg füstölt sajt
4 db csemege uborka
3 db alma
1 dob. kukorica
1 db közepes vöröshagyma
1 dob. tejföl
½ tub. majonéz
teáskanál citromlé
cukor, bors, mustár
A szilárd hozzávalókat borsó nagyságú kockákra vágjuk, a majonézt, tejfölt, borsot, mustárt, cukrot kikeverjük, majd belekeverjük az apróra vágott sajtokat, stb. Tetszés szerint még hozzáadhatunk hónaposretket, mirelite zöldségeket, stb.
-a krumplit megmossuk,sós vizbeb héjában megfőzzük,leszűrjük,hűlni hagyjuk -a zöldségkeveréket sós vizben megfőzzük,leszűrjük -a krumplit meghámozzuk,kis kockákra vágjuk,összekev...
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: KönnyűA lencsét a főzés előtti napon átválogattam, váltott vízben többször átmostam, majd tiszta, hideg vízben áztattam egy éjszakán át. Másnap leöblítettem, leszűrtem, és annyi vízben,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz uborkát megmossuk, majd héjastól nagylyukú reszelőn lereszeljük. Jól besózzuk és állni hagyjuk. 10-15 perc után alaposan kinyomkodjuk. Hozzáadunk 1-2 ek majonézt, apróra vágott...
Elkészítési idő: fél óra Nehézség: KönnyűDie Nudeln in Salzwasser bissfest kochen und abgießen. Eier hart kochen. Währenddessen die Zwiebel fein schneiden. Paprika und Käse würfeln. Alles mit dem Mais (mit dem Wasser aus...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű