50 dkg liszt
10 dkg margarin
15 dkg porcukor
1 cs. vaniliás cukor
fél citrom leve, reszelt héja,
½ dl tejben 1 dkg szalalkáli oldva
db tojás
Összegyúrni, pihentetni, majd 4 lapba nyújtva, kisütni.
Krémjét pudingporból főzni, hozzáadni 10 dkg margarint, habosra kikeverni, majd a lapokat megtölteni.
A pudingos krémet variálhatjuk különböző ízesítéssel is. pl kis kávét, vagy kakaót teszünk a krémbe és máris más ízvilágot kapunk
Előtte forróvízben áztatni akkor nem lesz keserű
Elkészítési idő:A tojások fehérjét felverjük, a cukorral kemény habbá verjük. Egyenként adjuk hozzá a sárgáit, majd az olajat, a vizet adagoljuk a masszához, végül a sütőporral, kakaóval elkevert,...
Elkészítési idő:A tojások sárgáját és fehérjét különválasztjuk. A sárgáját az eritrittel és a kókuszzsírral felverjük, beleöntjük a túrót, a joghurtokat, a zabpelyhet, a citromlevet és héjat. Robo...
Elkészítési idő: