1 csomag réteslap
6 tojás
5 dl natúr joghurt
30 dkg tehéntúró
15 dkg cukor
3 tasak vaníliás cukor
5 dkg mazsola
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a túrót és a joghurtot is és újra összekeverjük. Mikor krémessé vált hozzáadjuk a mazsolát és a vaníliás cukrot is. A réteslapok felét kiolajozott tepsibe tesszük, majd átkenjük olajjal és ráhalmozzuk a túrós krémet, betakarjuk a maradék réteslappal. A tetejét átkenjük olajjal és 30-35 percen át sütjük 180 fokon, hagyjuk kihűlni és már kínálhatjuk is.
A tojásokat összeturmixoljuk a mascarponeval, épp csak annyira, hogy egyneműek legyenek. A palacsintasütőt felforrósítjuk, majd vékonyan kikenjük az olvasztott kókuszzsírral és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet egy csipet sóval, a porcukorral és a sütőporral egy tálban alaposan összekeverjük, majd kétfelé osztjuk. A tojást felverjük kissé, nem kell nagyon habosra, inkább csak ho...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA pudingporból a szokásos módon, két evőkanál cukorral, a tejjel sűrű pudingot készítek.Összekeverem a már főtt rizzsel, beleteszem a két tojássárgáját, a maradék cukrot és a barac...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA jó öreg klasszikus meggyes piskóta recept egy 15x25 cm-es tepsire. Ha tuti befutó süti receptet keresel, hát megtaláltad! Friss, vagy konzerv meggyel is prímán működik. Nagyon fi...
Elkészítési idő: 1óra Nehézség: Könnyű