- hagyma (sok!)
- 1,5 kg ponty
- fél kiló nyesedék
- tej/ikra
- pontyszeletek
- halászlé kocka, sűrítmény
- paprika, paradicsom, krumpli
Hagyma, nyesedék, paprika, paradicsom, kis szem krumplit főzni legalább 1 1/2-2 órán át, amíg nem ragad.
Halászlé kocka, sűrítmény is belekerül.
Amikor összefő, átpasszírozni, ráönteni a levet, felforralni. Sok piros paprikát beletenni.
Végén halszeletet, tejet, ikrát belefőzni.
Megmossuk a csirkét, feldaraboljuk, betesszük fazékba, felöntjük 4-5 liter vízzel, belerakjuk a sárgarépát, zellert, petrezselyem gyökeret, hagymát, babérlevelet, szemes borsot, só...
Elkészítési idő: fél óra1. Az apróra vágott hagymát a bográcsban 1 liter vízben félóra hosszat főzöm. 2. Beleteszem a halszeleteket a fejjel és a farkával együtt. 3. Megpaprikázom, sózom, annyi ví...
Elkészítési idő:A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és egy fazékba az ek olívaolajjal feltesszük párolni. Közben a sárgarépát megmossuk, megpucoljuk, karikára vágjuk, és a hagymára öntjük, így pár...
Elkészítési idő: 35 perc