- hagyma (sok!)
- 1,5 kg ponty
- fél kiló nyesedék
- tej/ikra
- pontyszeletek
- halászlé kocka, sűrítmény
- paprika, paradicsom, krumpli
Hagyma, nyesedék, paprika, paradicsom, kis szem krumplit főzni legalább 1 1/2-2 órán át, amíg nem ragad.
Halászlé kocka, sűrítmény is belekerül.
Amikor összefő, átpasszírozni, ráönteni a levet, felforralni. Sok piros paprikát beletenni.
Végén halszeletet, tejet, ikrát belefőzni.
A tonhalat tegyük egy szűrőbe és alaposan csepegtessük le. Ezután villával törjük össze, majd sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a tojást és keverjük össze. Ezután adjunk hozzá ann...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belül megmossuk. Az összes zöldséget megtisztítjuk-hámozz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés Adjuk a Knorr-kockákat 1 liter vízhez és hozzuk forrásba. Tegyük a csirkemell filéket a leveshez és forráspont alatt főzzük 12 percig. Majd vegyük ki és tegyük félre őket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük (180 fok, légkeverés). A sütőtököt megmossuk, kimagozzuk, nagyobb szeletekre vágjuk és berakjuk a sütőbe, kb. 20-30 perc alatt puhára sül. Ezalatt a vörös...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű