- hagyma (sok!)
- 1,5 kg ponty
- fél kiló nyesedék
- tej/ikra
- pontyszeletek
- halászlé kocka, sűrítmény
- paprika, paradicsom, krumpli
Hagyma, nyesedék, paprika, paradicsom, kis szem krumplit főzni legalább 1 1/2-2 órán át, amíg nem ragad.
Halászlé kocka, sűrítmény is belekerül.
Amikor összefő, átpasszírozni, ráönteni a levet, felforralni. Sok piros paprikát beletenni.
Végén halszeletet, tejet, ikrát belefőzni.
1. A babot előző nap beáztatjuk. 2. A hagymákat apróra vágjuk. 3. A szalonnát felkockázzuk. 4. A kolbászt karikára vagy fél karikákra vágjuk. 5. A zöldségeket ízlésü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűmegolvasztjuk a vajat majd beletesszük a vékonyra szeletelt vöröshagymát és fél órán keresztül lassú tűzön dinszteljük, néha megkeverjük -rászórjuk a lisztet, egy kicsit megpirítj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 tojás fehérjéből habot verünk. Amikor kemény, beletesszük a sárgáját. Annyi grizt adunk hozzá, hogy puha maradjon (kb. 3 evőkanálnyi). A fővő levesbe kávéskanállal kiformálva bef...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA póréhagymát és a fokhagymát vágjuk fel vékony darabokra, majd egy edénybe szórjuk bele. Ezután sózzuk meg és fedjük le, majd egy kisidő múlva a vékony szeletekre vágott sárgarépá...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű