Hús ( ami tetszik)
sárgarépa, fehérrépa
zeller, karalábé
petrezselyem
1 nagy burgonya
1 vöröshagyma héjastul, a két végébe 1-1 szegfűszeg
3 g. fokhagyma
Fűszerek:
1 tk kurkuma
lestyán
10-15 egész bors
3ek vegeta
2 kk só
1 kockacukor
1Egy nagyobb lábasban feltesszük a vizet főni. Belerakunk egy darab füstölt szalonnabőrt, a babérlevelet és a két kis fej hagymát, amiről csak a külső héjat szedjük le. Remek színt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA leves folyamata elsokent a hust megmosuk majd fazekba teve eggyet megforraljuk majd leoblitjuk es bele rakjuk amar elokeszitet zoldsegeket befuszerezzuk es kb 4,5 vizet ontunk...
Elkészítési idő: 2 ora Nehézség: KönnyűA nyakat és a szárnyat megmosom, tisztítom, majd a borssal és hagymákkal felteszem lassú lángon főni. A zöldségeket megpucolom, feldarabolom. Forrástól számított kb. 1 óra múlva ki...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: Könnyű1. A tyúkot feldaraboljuk és hideg vízben lassú tűzön elkezdjük főzni. Időnként lehabozzuk. A zöldséget megpucoljuk és hasábra vágjuk. 2. Ha már nincs több habja, beletesszük a z...
Elkészítési idő: 210 perc Nehézség: Közepes