1 sütőtök
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
zöldség alaplé
3-4 dl tejszín
só
őrölt bors
rozmaring ág
őrölt fahéj
1 érett kacsamáj
1 sütőtök
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
zöldség alaplé
3-4 dl tejszín
só
őrölt bors
rozmaring ág
őrölt fahéj
1 érett kacsamáj
Tedd a Tamarindokat egy tálba, önts rá 2-3 dl vizet, hagyd ázni 10 percig, majd facsard, csavard ki, önts hozzá még több vizet, hogy több tamarind juice-t kapj. Hevíts olajat egy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A borsót kifejtjük, de a héját nem dobjuk el, félretesszük. 2. A borsóhéjat alaposan megmossuk, és kicsivel több vízben, mint ami ellepi, feltesszük főni. Forrástól számított 1...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűAz oldalast egy nappal korábban beáztatjuk. Egy nagy fazékban feltesszük főni kb. 4 liter vízzel. A káposztát átmossuk, ha túl savanyúnak ítélnénk. Ha félpuhára főtt, hozzátessz...
Elkészítési idő: 120 perc Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvát langyos vízzel felöntjük, és kicsit áztatjuk. Leveses fazékban vizet forralunk, ebbe beleöntjük a megduzzadt szilvaszemeket, és pár percig főzzük. Közben fűszere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű