1 sütőtök
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
zöldség alaplé
3-4 dl tejszín
só
őrölt bors
rozmaring ág
őrölt fahéj
1 érett kacsamáj
1 sütőtök
1 db vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
zöldség alaplé
3-4 dl tejszín
só
őrölt bors
rozmaring ág
őrölt fahéj
1 érett kacsamáj
A répát és a zellert kockára, a zöldbabot kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. Ha nincs otthon friss zöldbab, jó a fagyasztott, vagy az üveges is. A vajon kissé megpirítjuk a lisztet,...
Elkészítési idő: 55 perc Nehézség: KözepesA megtisztított zöldségeket vágjuk fel, a hagymát finomra, a répákat közepes karikákra, a gombát tetszőleges darabokra. Magas falú edényben dinszteljük meg kevés olajon a finomra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát 1 centis kockákra, a zsemlét ennek a duplájára vágjuk fel. A szalonna zsírját kisütjük, hozzáadjuk a zsemlét és világosbarnára sütjük. A füstölt húst apróra vágjuk. A...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűcsirkemelleket kicsontozzuk. A megtisztított zöldségeket vékony karikákra vágjuk és a csontokkal, egész vöröshagymával 3 liter hideg vízben feltesszük főni. Hozzáadjuk a fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű