0,5 kg lencse
0,5 kg füstölt tarja
1 fej hagyma
pirospaprika
2 db babérlevél
só, bors
vegeta
fokhagyma
A lencsét beáztatom, majd a füstölt hússal és a fűszerekkel együtt megfőzöm.
Amikor megfőtt, hagymás, paprikás rántással besűrítem, és forrón tálalom.
A csirkemell filét kisebb kockákra vágjuk és egy nagy lábasban forró olajon fehéredésig sütjük. Hozzáadjuk a kockákra felvágott vöröshagymát, sárgarépát, a negyedekre felvágott kar...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA marhaalkatrészeket - ez lehet lábszár, borda, fartő, vagy akár egy kis velős csont is, a lényeg az, hogy legyen húsos és csontosabb rész is közte - darabold pár nagyobb részre, m...
Elkészítési idő: 3 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA félkarikára szeletelt vöröshagymát egy kevés zsíron megfonnyasztjuk, rászórjuk a lisztet és zsemleszínűre pirítjuk. Beleszórjuk a felaprított fokhagymát, meghintjük fűszerpaprik...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A káposztát kicsit összevágjuk, a sonkát felkockázzuk, a kolbászt karikára vágjuk. 2. Kevés olajon megdinszteljük a kockára vágott hagymát, rádobjuk a sonkát és kicsit együtt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű