0,5 kg lencse
0,5 kg füstölt tarja
1 fej hagyma
pirospaprika
2 db babérlevél
só, bors
vegeta
fokhagyma
A lencsét beáztatom, majd a füstölt hússal és a fűszerekkel együtt megfőzöm.
Amikor megfőtt, hagymás, paprikás rántással besűrítem, és forrón tálalom.
A hagymakrémleves elkészítéséhez a hagymát megtisztítjuk és felvágjuk, a fokhagymát pedig felaprítjuk. Egy közepes méretű fazékban a felforrósított olajon üvegesre pároljuk a kétf...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A foghagymát és a vöröshagymát vágd fel apróra és futtasd meg a vajon egy lábosban. 2. Szórd meg liszttel, majd öntsd rá a tejet és a zöldséglevest. 3. Kevergesd folyam...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűVájd ki a tök belsejét és vágd fel kis darabkákra. Forró olajon párolj hagymát, majd add hozzá a szétzúzott fokhagymát, a fűszereket, majd a tököt. Kicsit pirítsd át az egészet, m...
Elkészítési idő: 40 Nehézség: KözepesA kétféle tisztított répát felkarikázzuk, a zellert és a karalábét kisebb darabokra vágjuk. Egy fazékba olajat hevítünk, rádobjuk a zöldségeket, és kevergetve megfuttatjuk rajta. F...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes