1 kg francia csülök -1kg. füstőltcsülök-2 fej vöröshagyma-kb 3 fej fokhagyma-só-őröltbors-kb 10 szem egészbors - 1 fej zöldpaprika 5-6 babérlevél
A csülköket megmosom ,megkaparom rendesen, felengedem kb. 10 l hidegvizzel majd nagyon lassa rotyogtatom, ép hogy bugyogjon! Ez legalább 5 órás főzés! beleteszem a belevalókat amiket írtam a hozzávalókba!! Közben folyamatosan habarom,.. szedem le róla a habot, amíg képződik!! Ha megfőt rendesen, a hús lejön a csontról, akkor kimérem ,pórciózom a húst a tányérakba, majd a lét leszűröm, és ráöntöm a húsra!! Utánna hüvös helyen tartom még meg nem dermed, és beteszem a hüttöbe!! KÉSZ!!!
Lényeg: lassan főjjön és habarni ameddig kell!!
A zöldségeket megtisztítjuk. A hagymát finomra, a többit 0,5 centis kockákra aprítjuk. A szalonnát 0,5 centis kockákra vágjuk, és egy lábasban, az olajon, bőrét is bele dobva kisüt...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA vagdaltat elkészítjük,a nagyobb részét a tészta közepére halmozzuk. A félbe vágott tojásokat a hús halom közepére rakosgatjuk,a maradék hússal beborítjuk. Két oldalról ráhajtogat...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk. 2. A burgonyát meghámozzuk, nagyobb lyukú reszelőn lereszeljük, és legalább fél óráig állni hagyjuk. 3. Ezután kissé k...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű