menu

Családireceptkönyv.hu

Kocsonya füstöltcsülökkel


Írta:

Elk. idő: kb.5-6 óra
Adag: 15 tányér
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


1 kg francia csülök -1kg. füstőltcsülök-2 fej vöröshagyma-kb 3 fej fokhagyma-só-őröltbors-kb 10 szem egészbors - 1 fej zöldpaprika 5-6 babérlevél

Elkészítés:


A csülköket megmosom ,megkaparom rendesen, felengedem kb. 10 l hidegvizzel majd nagyon lassa rotyogtatom, ép hogy bugyogjon! Ez legalább 5 órás főzés! beleteszem a belevalókat amiket írtam a hozzávalókba!! Közben folyamatosan habarom,.. szedem le róla a habot, amíg képződik!! Ha megfőt rendesen, a hús lejön a csontról, akkor kimérem ,pórciózom a húst a tányérakba, majd a lét leszűröm, és ráöntöm a húsra!! Utánna hüvös helyen tartom még meg nem dermed, és beteszem a hüttöbe!! KÉSZ!!!

Trükkök, tippek, praktikák:


Lényeg: lassan főjjön és habarni ameddig kell!!

   Kocsonya füstöltcsülökkel

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Erika
Gyergyói bundás karaj
Gyergyói bundás karaj

A karajt kiklopfoljuk, sózzuk, megkenjük mustárral. 2 szelet közé rakjuk a hagyma-, gomba- és kolbászszeleteket, a szalonnacsíkot, a sajtszeletet, és hústűvel összetűzzük. A resze...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Provance-i karaj (bmintbalázs)
Provance-i karaj (bmintbalázs)

Először is melegítsd be a sütőt 160 fokra és készítsd elő a hozzávalókat. Tisztítsd meg és vágd fél-egy cm-es szeletekre a karajt, keresztben félbe majd hosszában négybe 8 db sárga...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Ildikó
HAGYMÁS GOMBÁS HÚS HASÁB KRUMPLIVAL
HAGYMÁS GOMBÁS HÚS HASÁB KRUMPLIVAL

a húsokat kiverjük és besózzuk........a vöröshagymákat megpucoljuk és vékony szeletekre szeljük.....a gombát leszűrjük de a levet elvéve.. a tepsit kizsírozzuk a húsokat szépen be...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar SERTÉSSZELET VADÁSZ MÓDRA
SERTÉSSZELET VADÁSZ MÓDRA

A karajszeleteket nagyon vékonyra veregetjük mindkét oldalukon. Bedörzsöljük sóval, borssal, pirospaprikával, majd a felhevített vaj és olaj keverékén hirtelen elősütjük. Kivesszük...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk