50 dkg darált háztartási keksz
15 dkg vaj
15 dkg porcukor
10 dkg étcsokoládé
10 dkg fehér csokoládé
10 dkg tejcsokoládé
kb 1/2 deci tej
Tetejére : 10 dkg étcsokoládé
Díszítéséhez : Ezüst színű csokoládé ételfesték
A darált kekszet osszuk háromfelé egy-egy tálba.
Minden tálba kimérünk 5-5-5 deka vajat, 5-5-5 deka porcukrot.
A csokoládékat külön-külön felolvasztjuk és mindegyik tálba az eddig kimért hozzávalókhoz csak egy egy fajtát adunk .
Így lesz egy fehér, egy ét és egy tejcsokoládés masszánk.
Gyúrjuk össze egyesével őket, ha szükségét látjuk akkor adjunk hozzá kevés tejet hogy összeálljon a tésztánk.
Egy Kb . 20x30x7 cm méretű magasabb tepsi aljába, vágjunk egy szilikonos sütőpapírt és erre először egyenletesen nyomkodjuk el az étcsokoládés masszánkat.
A következő réteget a fehér csokoládés masszánkat szintén egyenletesen nyomkodjuk rá az előző rétegre.
Végül a tejcsokoládés masszánkat nyomkodjuk el egyenletesen a két rétegen.
Hűtőszekrényben kb 1-2 órára betesszük hogy össze dermedjen a három réteg.
Amikor már keménynek tűnik kivesszük a hűtőből és felolvasszuk az étcsokoládét egy teáskanál olajjal és a süteményünk tetejére öntjük, majd egyenletesen elkenjük rajta.
Ismét hűtőbe rakjuk míg a csokoládé meg nem fagy és ezután vizes késsel hosszú szeletekre vágjuk.
A vajat a cukorral kikavarjuk, majd a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A lisztet és a sütőport hozzáadjuk, a narancshéjjal ízesítjük és meggyúrjuk a tésztát. Vanília, vagy naranc...
Elkészítési idő:Kimérjük, és előkészítjük a hozzávalókat. Az étcsokoládét, a tetszés szerint választott magvakat és gyümölcsöket picire vágjuk. A lisztet, a sütőport, a csipetnyi sót, a fűszere...
Elkészítési idő:A gyümölcsöket előkészítem, amit kell, apróra vágok és egy kicsi liszttel megszórom, majd összekeverem. A margarint a cukorral kikeverem, hozzáadom a tojást is, tovább keverem /le...
Elkészítési idő: