50 dkg finomliszt
25 dkg margarin
25 dkg porcukor
1 db tojás
1 db tojás sárgája
1/2 zacskó sütőpor
1 csipet só
1 db citrom leve
0.5 db citrom reszelt héja
A hozzávalókat kézzel összedolgozzuk, 1/2 cm vékonyra kinyújtjuk. Derelyevágóval négyszögekre, vagy cakkos szélű szaggatóval karikákra vágjuk. Előmelegített sütőben halványsárgára sütjük.
Kezdd a tészta megsütésével. Kapcsold be a sütőt 175 fokra. Verd fel a tojásokat, majd add hozzájuk sorban a többi hozzávalót is. Öntsd a tésztát egy kissé magasabb falú sütőlemezr...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűEgy tálban keverjük össze a tojássárgáját cukorral, sütőporral és kukoricakeményítővel, és adjuk hozzá a joghurtot. Egy másik tálban tojásfehérjét verjük bele a sárgája keveréké...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA margarint a Koronás porcukorral habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd a tojásfehérje habját. A lisztet vaníliás cukorral elkeverjük és fakanál segítségé...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tejből 1 dl-t félre teszünk, a többit elkezdjük forralni. Közben a 4 tojássárgáját a cukorral elkeverjük. Hozzáadjuk a pudingport, és apránként az 1 dl tejet, és az egészet csomó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű