Családireceptkönyv.hu

Csalánkrém visszérre, arcra


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 dl oliva olaj
3 nagy marok új csalánlevél
20 gramm méhviasz

Elkészítés:


Magasfalú edény forró vizbe állítva
A csalánt mákdarálóval pépesíteni
Olivaolaj és csalán az edénybe, 1 óra hosszat melegíteni kis fokozaton. Csak melegíteni!!!
Készen sötétzöld olajnak kell lennie. Át kell szűrni gézen.A méhviasszal tovább melegíteni, amig a viasz felolvad. Tűzről levéve habverővel kézmeleg szintig keverni. Ha híg méhviaszt még hozzá (ismét melegít, kever).
Hűtöben tartva eláll.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Tepsis bundás kenyér
Tepsis bundás kenyér

A tepsit terítsd be a sütőpapírral, majd rakd rá a kenyeret, A tojást felvered, hozzáadod a tejfölt, majd jól keverd el, aztán tegyél bele mindent, amit előkészítettél. Ezt kanalaz...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Maria
Sprotni krém piritóssal
Sprotni krém piritóssal

A konzervet kinyitod és a halat összekevered a vajjal és 1 db citrom levével. Kicsit sózd is meg. Kenhető a pirítósra.

Elkészítési idő: 5 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mentás tejszines sárgabarack fagyi
Mentás tejszines sárgabarack fagyi

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk