Tészta: 30 dkg rétesliszt, 12 dkg margarin, 12 dkg porcukor, 2 db tojássárgája,2-3 evőkanál tej.
Töltelék: 15 dkg darált dió, 12 dkg porcukor, 2 db tojásfehérje.
Kenés: baracklekvár.
A lisztet a margarinnal morzsoljuk el, majd a többi hozzávalóval együtt gyúrjunk tésztát.. Folpackba csomagolva 1-2 órát rakjuk a hűtőbe.
Pihenés után a tésztát 4, majd 6 felé osztjuk, és gombócokat formázunk belőlük.
Kivajazzuk majd rétesliszttel meghintjük a formákat és így a formákba nyomkodjuk a tésztát. Baracklekvárral kikenjük.
A tojásfehérjét felverjük habnak, összekeverjük a darált dióval, porcukorral, és a formákba töltjük.
Előmelegített sütőben kb.180 C fokon 30-35 perc alatt készre sütjük. (De ez sütőfüggő)A formákban hagyjuk egy kicsit hűlni, majd még langyosan kiszedjük a kosárkákat.
A cukrot kikavarjuk a vajjal, majd hozzáadjuk a tojásokat és a tejet, ezt követően robotgéppel összedolgozzuk. A lisztet, kakaóport és a sütőport is hozzákeverjük és újra összedolg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÖsszekavarni a hozzávalókat és muffin formába kisütni 220 fok, 20 perc
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA málnákat mosd meg jó alaposan, majd tedd félre egy tálba. Egy másik edénybe mérd ki a cukrot, majd keverd habosra a vajjal. Add hozzájuk a sütőport és a lisztet, üsd a tálba a to...
Elkészítési idő: 25 perc. Nehézség: KönnyűA kókuszlisztet és a csokidarabkákat kivéve mindent aprítógépbe teszünk, és egyneműre turmixoljuk őket, majd hozzáadjuk kimaradt hozzávalókat, és elkeverjük. Sütőpapírral kibélelt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű