50 dkg darált keksz
20 dkg vaj
25 dkg gesztenyemassza(sajtreszelőn lereszelve)
15 dkg porcukor
0,5 dl rum
10 dkg kókuszreszelé
Lépés 1
A hozzávalókat mérjük ki,majd egy keverőtálba szórjuk és alaposan összegyúrjuk.
Lépés 2
Ha szükséges, 1 kanál langyos tejet adunk hozzá,hogy tökéletes állagot kapjunk.
Lépés 3
Golyókat formázunk belőle.Megforgathatjuk durvára tört csokoládéban,dióban,madulában vagy akár kókuszreszelékben is.
A száraz hozzávalókat egy tálba öntjük és elvegyítjük egymással. A cukrot az egész tojásokkal habosra keverjük, majd hozzáadunk egy kicsit a lisztes keverékből is. A puha vajat is...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűPiskóta: A tojások fehérjét a nádcukorral nem túl kemény habbá verjük, óvatosan hozzákeverjük a tojássárgáját, beleforgatjuk a lisztet meg a kakaóport. A tésztát kivajazott és kili...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojások sárgáját a cukorral és a vízzel habosra keverjük. 2. A tojásfehérjét kemény habbá verjük. 3. A lisztes keveréket a tojássárgájás keverékhez adjuk, majd óvatosan hozz...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű