Hozzávalók:
Piskóta:
4 db tojás
3 gr sütőpor
1-2 ek édesítő (1:!)
1.5 dl kókusztej
8 dkg Nocarb daramix
Krém:
0,5 l kókusztej
2-3 ek édesítő (1:4)
4 db tojássárgája
10 gr konjakliszt
+ főzött kávé
+ holland kakaópor
Elkészítés:
A piskóta hozzávalóit kikeverjük, majd egy szilikon formában kb 20 perc alatt megsütjük (23x18).
A krémhez a kókusztejben kikeverjük hozzávalókat majd megfőzzük.
Ha megsült a piskóta, akkor csíkokra vágjuk, majd egy 18x18 as szilikon formába alulra pakoljuk (csak a felét), majd jól meglocsoljuk kávéval, majd jön a krém egyik felét, majd ismét piskóta, kávé és krém.
Végül kakaóporral megszórjuk, és hagyjuk összeállni.
A sütőt előmelegítjük. A hozzávalókat gyors mozdulatokkal összegyúrtjuk (nem kell sokáig gyúrni, csak gyorsan összeállítani). Két folpack lap között kinyújtjuk, a felső folpackot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát elkeverjük a sütőporral, hozzáadjuk a cukrot, a tojást és a margarint. Sima tésztává gyúrjuk, és egy kis időre hideg helyre tesszük pihenni. Ezután 1 cm vastagra nyújtjuk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a darált kekszet a margarinnal, a többi hozzávalóval, és annyi lekvárral összegyúrjuk, hogy jól formázható masszát kapjunk. Ha morzsálódna a tészta, akkor kevés tejet a...
Elkészítési idő: 1+2 ÓRA Nehézség: KönnyűA hozzávalókból a tésztát kikeverjük és megsütjük. A krémhez a tejbe keverjük a vaníliás cukrot és a lisztet vagy keményítőt belefőzzük, majd kihűlésig keverjük. A RAMA-t és a p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű