1 kg máj, 1/4 rész hús,1/2 rész szalonna
citrom,cukor, 1 tojás, disznó vékonybél
májat abálni(belül rózsaszínűre), szalonnát abálni, húst főzni.Abalében állni hagyni.Darálni. citrom, kevés cukor, 1 tojás. Vékonybélbe tölteni.
A karfiolt megtisztítom és rózsáira szedve, sós vízben megfőzöm. Még melegen kivajazott tűzálló tálba teszem, s a következő keverékkel leöntöm. Az egész tojásokat jól elhabarom a t...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA hozzávalókat /szalonna, sonka etc./ és a zöldségeket összeaprítjuk, majd egy kevés olajon átpirítjuk. A muffin sütőt ecsettel beolajozzuk, majd a megpirított ragut belekanalazzu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst csíkokra vágjuk, és bepácoljuk pár órára a gyros fűszerkeverékkel. Kevés olajon sütjük majd ki, ha a mártást és a pitákat is elkészítettük már. A tzatziki elkészítése: A...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA céklát megtisztítjuk, felaprítjuk, majd puhára főzzük, és pürésre daráljuk. Összeforraljuk a tejszínnel, szerecsendióval és sóval borssal ízesítjük. Hozzá adjuk az előáztatott...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű