1 kg máj, 1/4 rész hús,1/2 rész szalonna
citrom,cukor, 1 tojás, disznó vékonybél
májat abálni(belül rózsaszínűre), szalonnát abálni, húst főzni.Abalében állni hagyni.Darálni. citrom, kevés cukor, 1 tojás. Vékonybélbe tölteni.
Egy edénybe töltsünk egy bögre cukrot, egy fél bögre vizet, majd adjuk hozzá egy fél citromnak a levét, majd jöhet bele egy kanál méz, amely remek baktériumölő. A legjobb, ha még b...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kenyeret, péksütiket magam sütöm teljes őrlésű lisztből, kézzel gyúrva. Van ugyan kenyérsütő gépem, kezdetben használtam is rendszeresen, mert azt képzeltem, nagyon bonyolult dol...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA hagymát megtisztítjuk és vastag karikákra vágjuk. A lisztet, a sütőport a tojással összedolgozzuk, felöntjük a vízzel és csomómentesre kavarjuk. Mikor elkészült, fél órára hűtőbe...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűA hozzávalókat alaposan elkeverjük ,annyi vizet adunk hozzá, hogy egyenletes masszát kapjunk, majd egy fagyis dobozba berakjuk a fagyasztóba 2-3 órára majd, ha kész locsoljuk meg...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű