Családireceptkönyv.hu

Kenőmájas


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg máj, 1/4 rész hús,1/2 rész szalonna
citrom,cukor, 1 tojás, disznó vékonybél

Elkészítés:


májat abálni(belül rózsaszínűre), szalonnát abálni, húst főzni.Abalében állni hagyni.Darálni. citrom, kevés cukor, 1 tojás. Vékonybélbe tölteni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
A legjobb palacsintatészta
A legjobb palacsintatészta

Egyszerű keverés után a tészta könnyen süthető. Az első sütése előtt a forró serpenyőbe pici olajat öntünk. A következő palacsintáknál erre már nincs szükség! Maximálisan elegendő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Medvehagymás-márványsajtos omlett
Medvehagymás-márványsajtos omlett

Verd feltojásfehérjét, amíg kissé habos nem lesz, add hozzá az összemorzsolt márványsajtot. Nyomkodd szét a márványsajtot a tojásfehérjében, mert össze fog tapadni. Adj hozzá 2 evő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Judit
Sült töltelék
Sült töltelék

A zsemlemorzsát meglocsoljuk 2-3 evőkanál hideg vízzel (vagy a zsemlét beáztatjuk, majd alaposan kinyomkodjuk). Kevés zsíron vagy olajon megdinszteljük az aprított vöröshagymát (e...

Elkészítési idő: 1,5 óra
Nehézség: Közepes
share
Avatar Darált paprika
Darált paprika

A paprikákat alaposan megmossuk, kicsumázzuk, csíkokra vágjuk és ledaráljuk tiszta húsdarálón. Odatesszük főni, beledobjuk a sót és forrástól számítva 10 perc múlva elzárjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk