1 kg meggy
1 kg cukor
5 l víz
Melegítse fel gyenge tűznél a egy lábasban. Leszűrve melegen (meleg időben hidegen) fogyasztható
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz aszalt szilvákat 1 éjszakára 1/2 liter szobahőmérsékletű vízbe áztatjuk. A felpuhult szilvákat összeturmixoljuk, így egy sűrűbb pépet kapunk. Ezt higítva a gyümölcslével, és e...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűEgy pár éve karácsonyra ezt a likőrt készítettem a fontosaknak. Hosszadalmasan készül, de csak az elején van vele igazából "munka" utána már csak ázik, és érik, majd csak leszűrni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat gondosan kimérjük, egy keverőtálba rakjuk, és egy mixer segítségével lassan összedolgozzuk. Amikor krémes állagúra turmixoltuk, átöntjük egy tiszta üvegbe, és a hűt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű