200 ml kókusztej
• 200 ml tej
• csipet őrölt vanília
• 50 g cukor
• 4 zselatinlap
• 250 ml tejföl
• 250 g eper
Egzotikus pohárkrém kókuszimádóknak. Keverjük össze a kókusztejet a tejjel, és adjuk hozzá a vaníliát, majd tegyük fel főzni, és hagyjuk állni. A tejhez adjuk hozzá a beáztatott zselatinlapokat, és addig keverjük, amíg szét nem olvadnak. Ezután hagyjuk kihűlni. Ha elkezd zselésedni, keverjük hozzá a tejfölt is. Az üvegpoharakat 2/3 részig töltsük meg krémmel, és eperrel, kókuszreszelékkel díszítsük.
Kezdd azzal, hogy a sütőt előmelegíted 170-180 C-ra. A lisztet a pudingport a sót és keverd össze. Egy másik tálban verd fel együtt a tojások fehérjét és sárgáját. Kb. 3 perc ha...
Elkészítési idő: 45-50 perc Nehézség: KönnyűA sütőt 180°C-ra előmelegítjük. A gesztenyemasszát kikeverjük a vajjal, a sóval, a vanília kivonattal, a rummal, a tonkababbal (ha használunk), majd hozzáadjuk a tojások sárgáját...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÍgy készül 1. Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra. 2. Keverjük össze a lisztet, a sütőport, rt, sót, puha vajat, cukrot, tojást, reszelt citromhéjat, vanília kivonatot (vagy vaní...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük hagyományos módon a piskótát, szétterítjük egy nagyobb tepsi alján és kisütjük. Közben elkészítjük a hozzávalókból a vaníliás pudingot. Mikor elkészült belekeverjük a...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű