4 tojást elkevertem 20dkg zsirral ès 12dkg cukorral. Aztán hozzáadok kb 50-70dkg lisztet amibe 2cs sütőport teszünk. Össze gyúrjuk ès gèpi daráloval ledaráljuk zsirozott tepsibe rakjuk ès rózsaszinre süssük. Annyit megjegyeznèk h a kakaosat èrdemes eggyütt sütni a simával mert ha a sima jo akkor a kakaos is.
A vajat a cukorral és a kakaóval gőz fölött összefőzzük. Levesszük a gőzről, és beleforgatjuk a maradék szárazanyagokat. A kekszes masszát egy tepsi aljába tesszük, és jól beleny...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajból és a finom cukorból készítsünk könnyű, lágy alapot, majd adjuk hozzá a lisztet, és gyúrjunk tésztát. Alakítsunk ki egy hosszú formát. Egy fóliára szórjunk némi cukrot, és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTejfölös krém előkészítése: Egy tágas keverőtálba mérjük a tejfölt, adjuk hozzá a kristálycukrot, vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét. Alaposan keverjük össze az össz...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA banánt kb. fél centisre felkarikázzuk, majd két piskótatallér közé téve felszúrjuk a falatkákat egy fogpiszkálóra.A vaníliapudingot és a csokipudingot sűrűre főzzük, majd amíg mé...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű