5 db jégkocka
4 db sárgabarack (kajszi)
10 db borsmentalevél (+ 1 csúcs)
1 dl likőr (sárgabarack ízesítésű puncslikőr)
A jeget beletesszük egy pohárba, három barackot félbevágunk, és kimagozzuk. A negyediket nem vágjuk végig.
A mentaleveleket kicsit megtörjük, és a barackokkal vegyesen a pohárba rakjuk.
Ráöntjük a puncsot, a pohár közepére tesszük a mentacsúcsot, a pohár szélére pedig ráültetjük a barackot.
Egy hosszú kanalat és szívószálat rakunk a pohárba.
A bodzavirágot megmosás nélkül tedd a befőttesüvegbe Az édesítőt és a citromsavat oldd fel 3 liter vízben. Az egyik citrom levét facsard bele. Önts a bodzavirágokra annyi vizet,...
Elkészítési idő: 1 nap Nehézség: NehézTisztítsuk meg a hozzávalókat. Tegyük egy centrifugába. Frissen fogyasszuk, hogy ne veszítsen a C-vitamin tartalmából.
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűTurmixold össze a hozzávalókat, amíg krémes állagot nem kapsz. Öntsd a lassit két hűs, jégkockával teli pohárba, és fogyaszd azonnal!
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű