20 dkg búzadara
80 dkg liszt
5,5 dl viz
4 evőkanál olaj
1 evőkanál só
1,5 dkg porélesztő
Összedolgozni, keleszteni
A burgonyákat megpucoltam és kockára vágva sós vízben puhára főztem. A főzővízben hagyva burgonyatörővel áttörtem . A lisztet a dagasztóüstbe szitáltam, hozzáadtam a főzővízben át...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForrásban levő vízben kifőzzük, szeletelt mandulába forgatjuk.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tésztát a szokásos módon, bő, forrásban lévő, sós vízben kifőzzük. 2. A szalonnát csíkokra vágjuk, serpenyőben megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vizet feltesszük forrni, majd ha forr, akkor teszünk bele olajat, sót és a tésztát. 2. Közben egy serpenyőben felforrósítjuk az olívaolajat, és beleszórjuk a búzadarát. Állan...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű