lapocka, comb
11,60 kg a hús...lapocka és comb.. ehhez tettem 4,5 kg szalonna.. ezeket egybe kevertem.. majd 5 kg -- 5 kg.-- 6 kg elosztottam... az 5 kilósok lettek a szalámik a 6 kiló a kolbász... a téli szalámit még egyszer átdaráltam a kis luku tárcsával...kapott egy darab szerecsendiót lereszelve... 10 szem szegfűbors...amit kávédarálóval leőröltem... 5 cikk fokhagyma amit teljesen pépesre reszeltem...egy csomag fehér bors... egy teáskanál őrölt paprika, 3 marék sót.. ezeket alaposan elkevertem.. és bő fél órát hagytam az ízeket összeérni... aztán marha vastag bélbe töltöttem
a Csabai csípős… az 3 marék só, 1 cs fehér bors, 1 fej kevés fokhagyma, 1 marék fűszerpaprika, majd fél evőkanál csípős paprika, 1 kávéskanál cayen bors, tűzes só.. ezt kuláréba töltöttem
A combszeleteket kissé kiverjük, és vékonyan besózzuk. 1-1,5 ek lisztben megforgatjuk. A szalonnát amilyen apróra csak tudjuk felkockázzuk, és egy fedeles edényben zsírjára sütjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket sózzuk, borsozzuk, grill fűszerrel megszórjuk, és kevés vajon elősütjük. A sajtot lereszeljük. A paradicsomot, csípős paprikát, kolbászt és a gombát szeleteke v...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűHa nem kapunk mustot a boltban, nem kell kétségbeesni, mert a leszemezett szőlőt enyhén össze turmixolva, majd szűrőn átpasszírozva mi magunk is elkészíthetjük. A tarjákat sózzu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA masszát bekeverem,a spenótot fokhagymával,sóval megpárolom. Alufóliára kis zsírt kenek,erre fedésben lerakok bacon csíkokat,rásimítom a masszát. Rápakolom a sonka és sajtszelete...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes