Hozzávalók:
70 dkg sertéskaraj
10 dkg sonka
6 gerezd fokhagyma
1 nagyobb hagyma
2 evőkanál paradicsomszósz
1 teáskanálnyi tárkony
só, bors
Elkészítése:
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Közben a húst megmossuk és nagy szeletekre vágjuk, majd 3-4 percen át sütjük a hagymával együtt. Fűszerezzük és felöntjük 1 dl vízzel. A sonkát apróra vagdossuk és hozzáadjuk. A paradicsomszószba keverjük a zúzott fokhagymát és belekeverjük, majd lefedjük és hagyjuk, hogy elfője a levét. A húsokat többször megforgatjuk, hogy ne égjenek oda, ha szükséges még egy kevés vizet önthetünk alá. Burgonyával, vagy zöldségekkel tálaljuk.
A sertéskaraj szeleteket vékonyra kiklopfoljuk, mindkét oldalukat sózzuk, borsozzuk. Ezután a szeletekre egy-egy szelet füstölt pulykamell sonkát és egy-egy szelet lapka sajtot t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajszeleteket kiklopfoljuk, majd mindkét oldalukon sózzuk-borsozzuk. Egy serpenyőben felhevítjük a vaj kétharmadát. A karajszeleteket oldalanként 1-2 perc alatt megpirítjuk ra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA felaprított vöröshagymát olajon megdinszteljük. Beletesszük az őrölt paprikát, a tárkonyt, majd hozzáadjuk a felkockázott csirkehúst. Pirítás után felöntjük vízzel, hogy ellepje....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott beconnal körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős sütőbe...
Elkészítési idő: 20-30 perc Nehézség: Könnyű