40 dkg darált hús,• 2 áztatott zsemle,• 1 tojás,• 10 dkg. reszelt sajt,
• 1 gerezd fokhagyma,• pici vörös hagyma,• petrezselyem apróra vágva,
• minden fűszerből egy csipet amit szerettek. (én raktam bele, bazsalikomot, oregánót, körit, bors, só, egy kis reszelt gyömbért, pirospaprikát)
Összedolgozod, majd golyókat csinálsz belőle, és belecsavarod mindjárt egy szál baconszalonnába.
Ebből az adagból nekem 16 db lett, 200 fokos sütőben, 30 perc alatt készen van.
1. A sertéscombot és a szalonnát csíkokra vágjuk. 2. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. 3. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. 4. A kipirított szalonná...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az apróra felkockázott húst vízben feltesszük főni sóval, borssal, majoránnával (elfőtte a levét nem pótoljuk). 2. Félig megpuhult beletesszük a legyalult káposztát, felöntjü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csülköt befűszerezzük, és néhány órát pihentetjük. Ezalatt beáztatjuk a római tálat is. Majd miután kiöntöttük a tálból a vizet, a felszeletelt hagymával és fokhagymával kibélel...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű