Panírozni
- 2 db banán (meghámozva)
A bundához
- 12 g sütőpor
- 60 g búzaliszt (BL55)
- 90 ml víz
A sütéshez
-étolaj
A tálaláshoz
-8 evőkanál virágméz
1. A sütőport összekeverjük a liszttel, majd a hideg vizet is hozzáadjuk és csomómentesre keverjük.
2. A banánokat három egyenlő részre vágjuk.
3. A banán darabjait alaposan beforgatjuk a bundába.
4. Majd egy villával átszedjük a forró, 180 C-os olajba és aranybarnára sütjük őket.
5. Az olajat lecsurgatjuk, majd mézzel lecsurgatva tálaljuk.
Mindent össze keverek géppel, majd a papírba teszek egy evőkanállal, majd töltelék és arra megint egy evőkanál massza A töltelék lehet bármi: gyümölcs,dió,csoki,nutella
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát összegyúrjuk, tepsibe simítjuk. A tetejére szeleteljük az almát és közepesre előmelegített sütőben körülbelül 30 percig sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztához a hideg alapanyagokat összegyúrom. Fél centisre nyújtom, köröket szúrok ki belőle, és kosárkaformába nyomkodom. Mindegyikbe 1 tk lekvárt teszek. A tojásfehérjét a cuko...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk. A sárgáját kikavarjuk a cukorral és hozzáadjuk a lisztet, sütőport, kakaóport is. Az almákat meghámozzuk és leresze...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű