piskóta: 6 tojás,4 púp.ev.kanál őrölt kókuszreszelék,3 ev.kan. mandula liszt ( lehet őrölt dió is ), 3ev.kan. kakaó, sütőpor, 4 ev. kan. xilit vagy egyéb édesítő.
Krém: 1/2 lit. kókusztej ( én házi kókusztejet használtam ), 2 cs.light kakaós pudingpor ( tescóba kapható), 2 kanál kókuszzsírt még forrón belekeverem a kész pudingba.
+ cukor mentes málna lekvár - kihagyható
A piskótát hagyományos módom megsütöm, ha kihült félbe vágom, majd megkenem málna lekvárral és a kihült pudingal, rá teszem a piskóta másik felét és ismét megkenem pudingal. Én még reszeltem rá egy kis csokit de nem muszáj.
A 2 tojássárgáját, 30 dkg cukorral, 2 evőkanál tejjel gőz felett sűrűre főzzük, ha sűrű, levesszük a tűzről. 1 púpozott evőkanál étkezési zselatint elkeverünk egy kis vízzel, megfo...
Elkészítési idő: 65 percA narancsokat meghámozzuk, kb. 1 cm vastag karikákra vágjuk. Folpack-kal kibélelünk egy tálat (nekünk 2,5 l tál), majd az alját és az oldalát kirakjuk a narancskarikákkal és elkész...
Elkészítési idő: