75 dkg sertés vagy marhahús (pl comb)
75 dkg savanyú káposzta
10 dkg szalonna
12,5 dkg kolbász
3 dkg aszaltszilva
5 dkg gomba
2 doboz hámozott paradicsom
2 szál sárgarépa
só
Szalonnát megpirítjuk.
A fennmaradó zsírban megpirítjuk a húst, felöntjük vízzel, hogy ellepje, majdnem puhára főzzük.
Ekkor hozzáadjuk a többi hozzávalót (a kolbászt és répát karikára vágjuk) és felöntjük ismét annyi vízzel, hogy jól ellepje.
Pár percig főzzük, míg a káposzta még puha marad.
A cukkinit és a padlizsánt felkockázzuk, nem apró, hanem inkább nagyobb darabokra vágjuk őket. Egy hagymát felszeletelünk. Az újkrumplikat fél centis karikákra szeleteljük és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertéshúst hosszúkás csíkokra, a szalonnát kockákra, a gombát nagyobb szeletekre, a hagymát finomra vágjuk. 2. Az edényben a szalonna zsírját alacsony fokozaton kiolvasztj...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hús szeleteket sózom,borsozom és kevés fokhagymával szórom. Sütőben sütöm.Kevés vizet öntök alá és alufóliával letakarom. Amint a hús megpuhult ,leveszem a fóliát és zsírjában...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA karajt 1-1,5 centinként bevagdossuk úgy, hogy az alja egyben maradjon. Az olajból és a fűszerekből pácot készítünk, mindenütt jól bekenegetjük vele a húst, főleg a zsebecskéket,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű