1 tojás
1 kk liszt
3 dl víz
5 dl bor
1 citrom héja
fahéj
szegfűszeg
cukor
A tojást a liszttel kikeverjük, felhigítjuk a vízze, hozzáöntjük a fahájjal, citromhéjjal, cukorral és szegfűszeggel felforralt bort.
Habverővel kevergetve addig főzzük, míg be nem sűrűsödik.
Elso lepes ,a zoldsegek megtisztitasa ,es szeletelese. Az elokeszitett csulkot a fazekba tesszuk ,hozza adjuk a babot, zoldseget , vizet. ehhez a mennyiseghez kb 4,5l kell.belete...
Elkészítési idő: 2 oraAz apró kockára vágott vöröshagymát némi zsiradékon megpárolom, majd hozzá adom a megpucolt, felkockázott burgonyát és ezt is megdinsztelem. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, néhánysz...
Elkészítési idő:Megpucoljuk a hagymákat. A vöröshagymát vastag karikákra vágjuk, szétszedjük rétegekre. A fokhagymát kisebb darabokra vágjuk. Felrakjuk őket a leveskockákkal főni. Ha puhára főtt...
Elkészítési idő: 40 perc1. A babot a zöldségekkel, a hagymával, a sóval megpároljuk kis energián és a zöld jelzés közepéig melegítjük. 2. Rátesszük az olajat, a lisztet, a paprikát, és alaposan elkeve...
Elkészítési idő: