15 dkg répa
fél fej hagyma
3 főtt tojás
1,5 dkg vaj
1,5 kanál liszt
1,25 l víz
1,5 leveskocka
2,5 ek mustár
fél citrom leve
1 dl tejszín
apróra vágott snidling
A répát lereszeljük a finomfogú reszelőn, majd ugyan ezen a hagymát és a tojást is.
A vajból és 0,5 ek réteslisztből rántást készítünk.
A vízzel felöntjük, hozzáadjuk a leveskockát, a tojást, répát, hagymát, mustárt, citromlét. Jól összeforraljuk.
1 ek lisztből és a tejszínből habarást készítünk, megszórjuk borssal és snidlinggel, felforraljuk és kész.
A rózsáira szedett brokkolit vajon megfuttatom, felöntöm a tejszínnel, beleteszem a krumplit kockára vágva és a többi hozzávalót a sajt kivételével. Amikor a krumpli megfõtt, letu...
Elkészítési idő: 1 óraA karamellizált hagymaleves elkészítésének első lépése, hogy egy lábasban felmelegítjük a vajat és az olajat közepes hőmérsékleten, és ezen fogjuk lassan megkaramellizálni a félfőr...
Elkészítési idő:1 A répát és a zellert kockára, a zöldbabot kb. 3 cm-es darabokra vágjuk. Ha nincs otthon friss zöldbab, jó a fagyasztott, vagy az üveges is. 2 A vajon kissé megpirítjuk a lisztet...
Elkészítési idő: 55 percDie Kartoffeln in mittelgroße Würfel schneiden und in der Brühe mit den übrigen Gewürzen kochen lassen. Sobald die Kartoffeln durch sind kann das in Würfel geschnittene Fleisch daz...
Elkészítési idő: