6 szelet karaj
4 g fokhagyma
Liszt
Bazsalikom
4 db alma
15 dkg reszelt sajt
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bazsalikomot túl, majd liszttel beszórjuk.
Olajban megpirítjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a húst, és mindkét felét megpirítjuk.
A fennmaradt olajban megpirítjuk az 1 cm szélesre felvágott almákat.
A hússzeletekre tesszük az almaszeleteket, megszórjuk sajttal, és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
Melegítsük fel az olajat egy nagy serpenyőben. A csirkét sózzuk, borsozzuk, és bőrével lefelé tegyük a serpenyőbe. Minden oldalán süssük arany barnára, kb 8-10 perc. Majd szedjük...
Elkészítési idő:1. lépés Előre elkészítettem a húst, azaz bepácoltam sütés előtt legalább egy nappal. Mindenki ízlése szerint fűszerezze. (én Gyrososan fűszereztem) Nagyon jó a bolti Gyros fűsz...
Elkészítési idő: 2 óraA húst megmossuk, megtöröljük, ha szükséges, lehártyázzuk, majd nagyjából 1,5 cm-es szeletekre vágjuk (így 8-10 szeletet kapunk). Besózzuk és borsozzuk mindkét oldalát, és bedö...
Elkészítési idő: 1 óra