6 szelet karaj
4 g fokhagyma
Liszt
Bazsalikom
4 db alma
15 dkg reszelt sajt
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bazsalikomot túl, majd liszttel beszórjuk.
Olajban megpirítjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a húst, és mindkét felét megpirítjuk.
A fennmaradt olajban megpirítjuk az 1 cm szélesre felvágott almákat.
A hússzeletekre tesszük az almaszeleteket, megszórjuk sajttal, és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
A húst megmossuk és szeletekre vágjuk, majd egy tálba tesszük. Átkenjük olajjal és sózzuk, borsozzuk, hagyjuk állni 20-30 percet. Közben a paradicsomot a zellerlevéllel és 3 fokhag...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított húst és a szalonnát kockára vágjuk. Egy lábasban kisütjük a szalonnát, amikor üveges, rátesszük az apróra vágott hagymát és együtt világosra pirítjuk. Hozzáadjuk...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűEgy magas falú edényben olvasszuk meg a zsírt, majd szórjuk bele a kockára vágott húst, amit sózzunk és borsozzunk, ízlésünknek megfelelően. Plusz az őrölt köményt se felejtsük...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA húst 1-1,5 cm-s szeletekre vágjuk, tenyérrel meglapítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd paprikás lisztben kevés zsíron pirosra elősütjük. Zsírjában apróra vágott füstölt szalonnán bőve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű