6 szelet karaj
4 g fokhagyma
Liszt
Bazsalikom
4 db alma
15 dkg reszelt sajt
A karaj szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, bazsalikomot túl, majd liszttel beszórjuk.
Olajban megpirítjuk a zúzott fokhagymát, rátesszük a húst, és mindkét felét megpirítjuk.
A fennmaradt olajban megpirítjuk az 1 cm szélesre felvágott almákat.
A hússzeletekre tesszük az almaszeleteket, megszórjuk sajttal, és 200 fokon 15 perc alatt megsütjük.
A darált húst egy tálba rakjuk, hozzáadjuk a tojásokat, a sót, borsot, a fokhagymakrémet (zúzott fokhagymát), majd jól összedolgozzuk. A megtisztított petrezselyemlevelet apróra vá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit kockára vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Majd leszűrjük, jól összetörjük, hogy krémszerű legyen. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni. A húst kiklopfoljuk, kicsit besózzu...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát fehéredésig sütjük, és kivesszük. 2. A visszamaradt olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospapr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsompürét, a zúzott fokhagymát, a szójaszószt, a fűszereket és 6 evőkanál olajat összekeverünk. A húst nagyobb szeletekre vágjuk és átkenjük vele, majd letakarjuk és legalá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű