6 szelet sertéskaraj, vagy tarja, csirkemell (ki mit szeret)
3 db tojás
liszt
szódabikarbóna
só
Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így biztosan szép vastag lesz a bunda. Forró olajban készre sütöm. Rizi-bizivel tálalom.
A bőrös császárhúst formázzuk és éles késsel a bőrt átvágva, beirdaljuk, ahogy a videón is látszik. A hús bőrös felét alaposan bedörzsöljük sóval , úgy, hogy a bevágott részekbe i...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA sertéslapockát mossuk le, és egészben pácoljuk. Süssük kb 6-8 órán keresztül letakarva 120 fokon úgy, hogy öntünk mellé 2 dl vizet is. A zöldségeket vágjuk fel, pirítsuk le ki...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA dagadót éles késsel bevágjuk, amilyen mélyre csak tudjuk, vigyázva hogy a széleinél ne sértsük meg. A fokhagymát megpucoljuk, áttörjük és összekavarjuk a mustárral, az olajjal, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk,grillfűszerrel megszórjuk. A hússzeleteket lisztbe forgatjuk és serpenyőben, kevés vajon elősütjük majd a maradék zsiradékkal együ...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes