Családireceptkönyv.hu

Párizsi szelet


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



6 szelet sertéskaraj, vagy tarja, csirkemell (ki mit szeret)
3 db tojás
liszt
szódabikarbóna

Elkészítés:


Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így biztosan szép vastag lesz a bunda. Forró olajban készre sütöm. Rizi-bizivel tálalom.

Párizsi szelet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: ani44
Jókai-bableves recept
Jókai-bableves recept

A babot és a csülköt a főzést megelőző este külön-külön hideg vízbe áztatjuk. Másnap mindkettőt leszűrjük. A csülköt nagy lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi jól elle...

Elkészítési idő: 1 ora
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres Gabi
Sólet
Sólet

A babot és a füstölt húst előző nap hideg vízbe tesszük. Másnap a hozzávalókat olyan edénybe készítsük össze, amit utána lefedve 5-6 órára betehetünk a sütőbe. Lehetőleg vasból vag...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csülkös-babos káposzta bográcsban
Csülkös-babos káposzta bográcsban

A csülköt egy éjszakára beáztatjuk, majd friss vízben megfőzzük. A csülköt és a levét félretesszük. Az apróra vágott szalonnát zsírjára sütjük és a zsiradékba dobjuk a fűszerek...

Elkészítési idő: 120 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cigánypecsenye – Ha fütyülsz a diétára
Cigánypecsenye – Ha fütyülsz a diétára

A cigánypecsenye tarjából készítve a legfinomabb. Annyi vékony szelet szalonnát szelek amennyi szelet húst készítek, majd bevagdosom őket. A szalonnákat beleteszem egy tányérba é...

Elkészítési idő: 1-1.5 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk