6 szelet sertéskaraj, vagy tarja, csirkemell (ki mit szeret)
3 db tojás
liszt
szódabikarbóna
só
Felverem a tojásokat, a liszthez hozzáadom a szódabikarbónát, A kisütni kívánt húst először, kiveregetem, besózom és lisztben, majd a tojásban, végül újra a lisztben forgatom, így biztosan szép vastag lesz a bunda. Forró olajban készre sütöm. Rizi-bizivel tálalom.
Schritt 1 Die Spätzle in einen Topf mit ausreichend Salzwasser geben und nach Packungsanweisung 12 Minuten. Währenddessen die Champignons putzen, am unteren Strunk ein Stück entfe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hús-szeleteket előre egy kicsit besózzuk, borsozzuk, vegetázzuk. A vöröshagymát felkarikázzuk, az egyikkel beborítjuk a tepsi alját, erre rárakjuk a tarja szeleteket, közé és a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felkockázzuk, a kétfajta szalonnát szintén. A szalonnát zsírjára pirítjuk, a pörcöket kivesszük a serpenyőből, és a visszamaradt zsíron nagy lángon kicsit megpirítjuk a hús...
Elkészítési idő: 115 perc Nehézség: Közepes1. Egy kevés olajat teszünk a lábosba, arra helyezzük az oldalas darabokat. 2. Hirtelen egy kicsit megsütjük, amíg a hús fehér színű lesz. 3. Ezután ráteszem a húsokra a pa...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű