1 kg sertéscsülök (egészben, csont nélkül)
só
frissen őrölt bors
2 evőkanál olaj
4 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
60 dkg burgonya
30 dkg hagyma
1 csokor petrezselyem
1. Kihegyezett hurkapálcikára egymás után fűzzünk fel szalonnaszeleteket, mustárral megkent sertésérméket, hagymaleveleket, lángolt kolbászkarikákat, gombafejeket. 2. Sózzuk, é...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA csülköt megmossuk, majd nagy lábas vízbe eresztjük. A hús mellé rakunk fokhagymát, fűszertartóban köményt, borókabogyót és borsot teszünk, ezt is az abálóléhez adjuk, valamint a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A sertésmájat alaposan megtisztogatom a hártyáktól, kb. 1 cm széles, 5 cm hosszú csíkokra vágom, majd addig áztatom, mindig cserélve rajta a vizet, amíg teljesen tiszta lesz. Eg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tetejét megkenjük fokagymás tejföllel és megszórjuk sajttal
Elkészítési idő: 10 Nehézség: Könnyű