1 kg sertéscsülök (egészben, csont nélkül)
só
frissen őrölt bors
2 evőkanál olaj
4 gerezd fokhagyma
1 db paradicsom
60 dkg burgonya
30 dkg hagyma
1 csokor petrezselyem
1. A tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk. 2. A ketchupot összekeverjük a worchestershire sz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElkészítés: A húst megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymákat apróra, a paprikát és paradicsomot kockákra vágjuk. A zsíron megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a fokhagymát, a papr...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tarjaszeleteket megsózom, borsozom, bekenem mustárral. A tepsit beterítem alufóliával és belefektetem a tarjaszeleteket. Rákarikázom a hagyma-, paprika- és kolbászszeleteket,...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA snidlinget, bazsalikomot és a chilit apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott snidlinget, bazsalikomot, és chilit elkeverjük a mackósajttal. Ízesítj...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes