1,5 ek liszt
1,2 l víz
pirospaprika
kömény
ecet
bors
4 tojás
A lisztből rántást készítünk, megszórjuk pirospaprikával, felöntjük a vízzel, sózzuk, borsozzuk, köménymaggal ízesítjük.
Ha felforrt, beleütjük a tojásokat, majd az ecettel ízesítjük.
Ha felforrt, 4 percig főzzük.
A sárgarépát kettobe vagom, es felszeletelem. Keves olajon megparolom. Felontom annyi vizzel, hogy ellepje, fuszerezem soval , fehérborssal, beleteszem a leveskockat, es kozepes...
Elkészítési idő: 1 ora Nehézség: Közepes1: Először a brokkolit szétbontjuk, megmossuk. A brokkoli szára is ehető, így ne dobjuk ki azt! Jól mossuk meg, és vágjuk nagyobb darabokra. Az is beleszámít a brokkoli súlyába! 2...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk. A zellert, karalábét négybe, a sárgarépát, gyökeret nagyobb hasábokra vágjuk. Elkészítés: A csirkehúst hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, leh...
Elkészítési idő: 1 Nehézség: KönnyűA zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát. Ezután hozzáadjuk a felaprított répákat, a felszeletelt gombát, zöldborsót, sózzuk, és lefedve még 10...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes