1. Hús
2. Víz
3. Sárgarépa
4. Fehérrépa
5. Hagyma
6. Fokhagyma
7. Karalábé
8. Zeller
9. Petrezselyem zöld
10. Gyömbér
11. Só
12. Bors
12. Köménymag
13. Csigatészta
14. Paradicsom
15. Paprika
16. Zeller zöld
17. Krumpli
18. Gomba
19. Kelkáposzta
20. Szerecsendió
21. Szeretet
A húst felrakjuk annyi vízzel főzni ami épp ellepi. Habozás. Zöldségek. 4-5 órán át főzzük, lassú tűzön.
Ne kevergessük a levest, mert zavaros lesz.
Nagyon kevés olajon megdinszteljük a felkarikázott sárgarépát, fehérrépát, az egészben hagyott vöröshagymát, a fokhagymát. Amikor pirulni kezdene, rátesszük a nagyobb darabokra vág...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA babot előző este megmossuk és beáztatjuk. Másnap a leszűrt babot annyi vízbe tesszük, amennyi bőven ellepi, és egy babérlevéllel puhára főzzük. Egy külön edényben bő vízben és e...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tyúkhúst hideg vízben feltesszük főni. Ha felforrt, hozzáadjuk a kelkáposztát, a zöldpaprikát, a paradicsomot, a hagymát egészben, teatojásba zárva a borsot, a fokhagymát, és kis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkehús alaplevet felforraljuk, majd hozzáöntjük a csemegekukoricát, és 10 percig főzzük. Amíg a kukorica fő, egy pohárban az étkezési keményítőt hideg vízzel elkeverjük (kb....
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes