1. Hús
2. Víz
3. Sárgarépa
4. Fehérrépa
5. Hagyma
6. Fokhagyma
7. Karalábé
8. Zeller
9. Petrezselyem zöld
10. Gyömbér
11. Só
12. Bors
12. Köménymag
13. Csigatészta
14. Paradicsom
15. Paprika
16. Zeller zöld
17. Krumpli
18. Gomba
19. Kelkáposzta
20. Szerecsendió
21. Szeretet
A húst felrakjuk annyi vízzel főzni ami épp ellepi. Habozás. Zöldségek. 4-5 órán át főzzük, lassú tűzön.
Ne kevergessük a levest, mert zavaros lesz.
1. A foghagymát és a vöröshagymát vágd fel apróra és futtasd meg a vajon egy lábosban. 2. Szórd meg liszttel, majd öntsd rá a tejet és a zöldséglevest. 3. Kevergesd folyam...
Elkészítési idő: 30A kelkáposztát vékonyra szeleteljük, vagy gyaluljuk, és feltesszük főni annyi vízben, ami jó bőven ellepi. Sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a köménnyel, majorannával, a kockára vágo...
Elkészítési idő:A csontot felteszem főni. Ha felforrt, leszedem a habját, és beleteszem a megtisztított leveszöldségeket és a fűszereket. Ha megfőtt a sárgarépa, petrezselyem (ha van benne karalá...
Elkészítési idő: 3-4 óra