wok
olaj
A wokot olaj nélkül feltesszük a legnagyobb lángra és addig forrósítjuk, míg füstölni nem kezd. Ekkor beleöntünk kb. fél deci olajat és minden részét bevonjuk az olajjal. Ezután kiöntjük az olajat és újra füstölésig hevítjük, majd az olajjal újra bevonjuk, majd kiöntjük az olajat.
1.,A pipimellet sütés előtt a kínai fűszerrel kell pácolni, majd megpárolni. 2. A hagymát megsütni, és sűrített paradicsommal és vízzel és (vagy házi befőtt paradicsommal)...
Elkészítési idő:Vékony csíkokra vágjuk a csirkemellet, és befedjük a következő páccal: paradicsom sűrítmény, a fele fokhagyma szétnyomva, a fele gyömbér reszelve, só, 2 kk garam massala, 1/2 citro...
Elkészítési idő:A csirkemelleket hosszában felcsíkozzuk, kiklopfoljuk, és egy edénybe tesszük. Sózzuk, fűszerezzük borssal, fahéjjal, római köménnyel, és curry porral. Ráöntjük az olajat, az egé...
Elkészítési idő: 120 perc