menu

Családireceptkönyv.hu

Wokban való sütés


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


wok
olaj

Elkészítés:


A wokot olaj nélkül feltesszük a legnagyobb lángra és addig forrósítjuk, míg füstölni nem kezd. Ekkor beleöntünk kb. fél deci olajat és minden részét bevonjuk az olajjal. Ezután kiöntjük az olajat és újra füstölésig hevítjük, majd az olajjal újra bevonjuk, majd kiöntjük az olajat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek, Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bakonyi csirkemell tésztával
Bakonyi csirkemell tésztával

A kockára vágott hagymát pároljuk meg az olajon, és amikor üveges, tegyük bele a kockákra vágott paprikát, majd a paradicsomot. Egy kicsit összesütjük, és hozzátesszük a felkockáz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Parmezános csirkemell
Parmezános csirkemell

Csirkemelleket egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatjuk majd tojásba forgatjuk . Zsemlemorzsához parmezánt szórunk és beleforgatjuk a csirkemelleket és sütő papírra tesszük .. ( le...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Csirkemell - Csirkemelles rakott makaróni
Csirkemell - Csirkemelles rakott makaróni

1. A makarónit sós vízben kifőzzük. 2. Az olajon megpirítjuk a hagymát, a pirospaprikát és az apróra vágott csirkemellet, kevés paradicsomlével addig párolunk, míg puha nem lesz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Tünde
Kijevi csirkemell
Kijevi csirkemell

A csirkemelleket egy vékony, éles késsel felszúrjuk a közepükön, és a lyukat kitágítjuk úgy, hogy a húst csak a kerete fogja össze, majd besózzuk. A sajtot és a citromhéjat kislyuk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk