menu

Családireceptkönyv.hu

Wokban való sütés


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


wok
olaj

Elkészítés:


A wokot olaj nélkül feltesszük a legnagyobb lángra és addig forrósítjuk, míg füstölni nem kezd. Ekkor beleöntünk kb. fél deci olajat és minden részét bevonjuk az olajjal. Ezután kiöntjük az olajat és újra füstölésig hevítjük, majd az olajjal újra bevonjuk, majd kiöntjük az olajat.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek, Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Hajni
Sonkás újhagymás csirkeszelet
Sonkás újhagymás csirkeszelet

A csirkemell szeleteket alaposan megtisztítjuk, kicsit lecsöpögtetjük, vékonyra klopfoljuk. Meghintjük sóval és grill fűszerkeverékkel. Egy serpenyőben 3-4 evőkanál olajat hevít...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Mogyorós csirke
Mogyorós csirke

A húsokat megtisztítjuk, a bőrét leszedjük, a csontról lefilézzük, csíkokra vágjuk. A szójaszószba belekeverjük a gyömbért, a chilit, az apróra vágott fokhagymát, 1 ek mogyoróolaj...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar Görög pácolt csirke
Görög pácolt csirke

Keverjük össze a pác hozzávalóit, forgassuk bele a húst, hogy mindenhol belepje, tegyük minimum fél órára a hűtőszekrénybe. Használhatunk ziplock/simítózáras zacskót a pácoláshoz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Pulykamell - Bostoni pulykamell
Pulykamell - Bostoni pulykamell

1. A pulykamellet vékony szeletekre vágom és a füstízű sóval bedörzsölöm. 2. Rostjaira merőlegesen bevagdosom, és tűzálló tálba egymás mellé teszem úgy, hogy 4 adag legyen belő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk