5 db tojás
35 dkg cukor
7 dkg margarin (olvasztott)
4 dl tej
45 dkg finomliszt (finomliszt)
1 csomag sütőpor
2 ek sárgabaracklekvár (púpozott)
800 g barack (darabokra vágva)
A tojásokat a cukorral, lekvárral, margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert lisztet.
25×37 cm-es szilikonos sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, a barackdarabokkal megszórjuk, és 180 fokon megsütjük. 40 perc
sütési hőfok: 180°C
Tetejére porcukor
Előmelegítjük a sütőt (180 fok, légkeverés). A piskótához a tojásokat felütjük (nem választjuk szét) majd elektromos habverővel (robotgéppel) magas fokozaton, a kókuszvirág cukrot...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézElkészítése: A lisztet elkevertem a sütőporral, gyúródeszkára szitáltam, majd hozzáadtam a sót. Elmorzsoltam benne a margarint, majd a vízzel elkevert ecettel együtt egynemű té...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt melegítsd be 190 fokra (nem légkeverés). Egy tálban keverd össze a száraz hozzávalókat: a lisztet, szódabikarbónát, sütőport, cukrot, vaníliás cukrot és a fűszereket. Tul...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. 2 cipóba vesszük, krémmel együtt sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű