Családireceptkönyv.hu

Rulouri din carne de porc


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


500,00 g Carne de porc
1,00 bucată Ceapă
300,00 g Ciuperci
2,00 bucă?i Ouă
150,00 g Ca?caval
200,00 ml smintina
40,00 ml Ulei
0,50 linguri?ă Sare
0,30 linguri?ă Piper negru măcinat

Elkészítés:


Prăji?i ceapa tăiată mărunt si ciupercile tăiate într-o tigaie cu putin ulei.
Fierbeti ouăle si tăia?i-le mărunt, apoi amestecati-le cu cascavalul dat prin răzătoare si amestecul de ciuperci si
ceapă. Condimentati amestecul cu sare si piper.
Tăiati carnea (8 bucăti) si bateti fâsiile de carne cu ajutorul ciocan pentru bătut carnea. Peste fâsiile de carne
bătută adăugati umplutura.
Rulati carnea cu umplutură si străpungeti fiecare rulou cu câte două scobitori, astfel încât să nu să se desfacă
rulourile.
Într-o tigaie încingeti putin ulei si puneti rulourile la prăjit. Rumeniti-le pe ambele părti. Rulourile prăjite puneti-le într-o tavă de copt antiaderentă ?i turnati smintina peste ele. Dati-le la cuptor pentru 30 de minute la temperatura de 180°C.

Rulouri din carne de porc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Töltött fasírt
Töltött fasírt

A húst a többi hozzávalóval alaposan eldolgozom, majd fóliára téve téglalap alakúra nyújtom. A töltelék hozzávalóit is tetszés szerint aprítom, összekeverem, majd elosztom a fasí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gyümölcsös karaj
Gyümölcsös karaj

A 4 szelet karaj letisztítjuk és kiklopfoljuk. Az egyik felét megkenjük lekvárral és gyümölcsöt rakunk rá vagy csak gyümölcsöt vagy csak megkenjük, ezután ráhajtjuk a másik felét....

Elkészítési idő: 1-1,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Sertés szeletek tejfőlős bundában
Sertés szeletek tejfőlős bundában

A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A tejfölt a tojással kikeverjük(tehetünk bele zúzott fokhagymát is). A húst lisztbe, tojásos tejfölbe, majd újra lisztbe fogatjuk....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Csala Évi
Tejszínes-gombás sertésragu
Tejszínes-gombás sertésragu

1. A húst tisztítsuk meg, vágjuk 1 cm széles csíkokra, és kevés olajon süssük elő, majd vegyük ki az olajból, és tegyük félre. 2. A hagymát pucoljuk meg, vágjuk nagyon vékony sz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk