Családireceptkönyv.hu

Rulouri din carne de porc


Írta:

Adag: 4
Nehézség: Közepes
print

Hozzávalók:


500,00 g Carne de porc
1,00 bucată Ceapă
300,00 g Ciuperci
2,00 bucă?i Ouă
150,00 g Ca?caval
200,00 ml smintina
40,00 ml Ulei
0,50 linguri?ă Sare
0,30 linguri?ă Piper negru măcinat

Elkészítés:


Prăji?i ceapa tăiată mărunt si ciupercile tăiate într-o tigaie cu putin ulei.
Fierbeti ouăle si tăia?i-le mărunt, apoi amestecati-le cu cascavalul dat prin răzătoare si amestecul de ciuperci si
ceapă. Condimentati amestecul cu sare si piper.
Tăiati carnea (8 bucăti) si bateti fâsiile de carne cu ajutorul ciocan pentru bătut carnea. Peste fâsiile de carne
bătută adăugati umplutura.
Rulati carnea cu umplutură si străpungeti fiecare rulou cu câte două scobitori, astfel încât să nu să se desfacă
rulourile.
Într-o tigaie încingeti putin ulei si puneti rulourile la prăjit. Rumeniti-le pe ambele părti. Rulourile prăjite puneti-le într-o tavă de copt antiaderentă ?i turnati smintina peste ele. Dati-le la cuptor pentru 30 de minute la temperatura de 180°C.

Rulouri din carne de porc

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Flekken lángos
Flekken lángos

.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba ra...

Elkészítési idő: 24+0,5 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Töltött káposzta csülökkel
Töltött káposzta csülökkel

A hagymát megpucoljuk, minél apróbbra vágjuk, --A rizst átmossuk. --A darált húshoz adjuk a rizst, hagymát, és a fűszereket csombort, sót, borsot -az egészet jól összegyúrju...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hencsi
Mustáros sertéshús csíkok
Mustáros sertéshús csíkok

A szeletelt sertéshúst felcsíkozzuk , és besózzuk. ízlés szerinti vastagságban bekenjük mustárral. A mustáros húsokat, éppen hogycsak megforgatjuk lisztben. Forró olajban hirtelen...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk