6 drb tojás fehérje
180 gr cukor
80 gr liszt
3 evökanál kokuszreszelék
1/2 cs sütöpor
Krém: 6 tojás sárgája
180 gr cukor
250 dl tej
1 csomag vaniliás puding
200 gr margarin
Krém: 6 tojás sárgája
180 gr cukor
250 dl tej
1 csomag vaniliás puding
200 gr margarin
Krém tetejére: 300 gr keksz
Szirop: 200 gr cukor
100 dl viz
Máz: 200 gr tej csokoládé
100 gr margarin
1 evökanál méz
A tojások fehérjét a cukoral habbá verjük, hozzá keverjük a sütöporal elkevert lisztet, és a kokuszreszeléket. Sütöpapiral bélelt tepsibe rakjuk és elömelegitet sütöben megsütjük.
Krémhez: A tojások sárgáját kikavarjuk a cukoral, a pudingot a tejel elkavarjuk, össze öntjük és megfözzük. ha kihült hozzá adjuk a margarint.
Rákenjük a tésztára
Szirop: a cukorbol karamelt készitünk felengedjük vizzel és ebbe mártogatjuk a kekszeket amit a krém tetejére rakunk
Máz: A csokoládét a margarint . a mézt gözön öszeolvasztjuk és a kekszek tetejére kenjük.
Egy északát a hütöbe teszük másnap szeleteljük.
Süssünk két piskótát, egy simát és egy kakaósat. Ha kihűltek kockázuk fel. A mazsolát áztassuk rumaromába. Vágjuk durvára a diót. Készítsük el az önteteket. A sárga krémhez keverjü...
Elkészítési idő:A dióbelet durvára vágjuk, a háztartási kekszet kisebb darabokra tördeljük. A vajat egy lábasba tesszük, és közepes lángon megolvasztjuk, majd hozzáadjuk a cukrokat, a vizet és a...
Elkészítési idő:A búzadarát tálba tesszük, ráöntjük a hideg tejet, jól összekeverjük és 30-40 percig pihentetjük, hogy a daraszemek megduzzadjanak. Hozzákeverjük a tojások sárgáját, egy kis sót, m...
Elkészítési idő: