4 -5 evőkanál zabkorpa (lehet u.liszt is)
- 1 kk sütőpor
- 4 ek édesítő (eritritet használok, de én nem készítem nagyon édesre, aki úgy szereti az többet tegyen bele + ha xilitet használ valaki akkor elég ez a mennyiség, mivel az eritritnél édesebb)
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 db tojás
- 3 ek tej (alapjában nem használok tejet, de ez nagyon kevés, ha valaki mégsem akar, akkor tejföl)
- 3 ek kókuszolaj...................
Mindent össze kell kutyulni, be a mikróba s nekem 2-3 perc alatt kész
1 Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra és készítsünk elő egy kipapírozott, kb 20x20 cm-es tepsit 2 Olvasszuk meg a csokoládét a vajjal. 3 Törjük össze a kesudiót, és egy tálban...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKészítsünk elő egy 2,5 deciliteres bögrét, ezzel fogjuk mérni a hozzávalókat. Az aszalt gyümölcsöket áztassuk vízbe - vagy gyümölcslébe, rumba - egy órára, majd szűrjük le. A nagy...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA habtejszínt kezdjük el habbá verni, fokozatosan adjuk hozzá a cukrot. Ha kemény a hab, tegyük félre. A tejbe keverjük bele a fahéjat. Egy közepes méretű jénaiba tegyünk egy rét...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit jól kidolgozzuk, egy lágy tésztát kapunk. Ezt megkelesztjük, ujjhegynyi vastagra nyújtjuk és kizsírozott tepsibe tesszük. Töltelék: 40 dkg túrót, 2 tojás sá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű